Höllviken kompletterar målvaktssidan: "Mitt mål att spela i SSL"

11 september 2017 12:20
SSL Silly Herr

Med bara en vecka kvar till seriestart landar Höllviken sin kanske sista pusselbit - ett nyförvärv hämtat från Allsvenskan.


Höllviken breddar sin målvaktsuppsättning med ett tredje namn. Robin Johansson och Carl Hansson får konkurrens av nyförvärvet Joel Abrahamsson, som ansluter från Wibax Patriots Piteå. 25-åringen fick chansen att provspela med Skånelaget tidigare under försäsongen, något som nu gett ett färdigt kontrakt.

– Mitt mål har alltid varit att spela i SSL och tävla mot de bästa. När chansen uppstod att sticka iväg på ett äventyr kändes gänget i Höllviken som ett bra lag att komma till, berättar Abrahamsson för klubbens hemsida.

– Den närmaste framtiden kommer jag mest att jobba med att synka ihop mig med laget och framförallt försvarsspelet. När jag känner mig bekväm med den biten kan jag börja fokusera mer på individuella detaljer.

Flytten till Höllviken innebär att Joel Abrahamsson debuterar i SSL-sammanhang. Det brandgula Skånelaget räddade sig kvar på dramatiskt vis i våras, den nya målvakten vet vad som nu krävs.

– Min förväntning är att vi kommer att spela sjukt tufft och vara jobbiga att spela mot varje sekund. Klarar vi av det kan vi absolut vara med och slåss om tre poäng i alla matcher. Förhoppningsvis kan jag vara en bidragande faktor till det också, förklarar Abrahamsson.