Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Björk tillbaka i Falun: "Vill vinna titlar med laget"

2 maj 2018 14:00
SSL Herr Silly

Han har varit på väg bort från Linköping och ryktats till en rad olika lag. Nu har Eric Björk tagit beslutet att skriva på för Falun - klubben han redan vunnit SM-guld med.


– Det känns fantastiskt roligt att få komma hem igen och när chansen dök upp blev valet var jag skulle spela ganska enkelt till slut. Jag vill fortsätta utvecklas som spelare och vinna titlar med laget och då finns det inget bättre ställe att vara på än i Falun, berättar Eric Björk via Faluns pressmeddelande.

Den rutinerade backen återvänder nu till samma klubb som han lämnade 2013. Då var Eric Björk färsk svensk mästare med Falun, både spelarens och klubbens första SM-titel. Äventyret fortsatte sedan ett par år i Schweiz innan Björk vände tillbaka till SSL för spel med Linköping.

Där har det blivit tre säsonger och närmast ett uttåg i semifinalerna mot just Falun. Efter avslutad säsong har Björk ryktats bort från Linköping och under finalhelgen sågs spelaren på plats vid Globenområdet. Många lag har dragit i 29-åringen, som till slut alltså valde Falun.

– Vi är naturligtvis väldigt nöjda över att Eric är hemma i Falun igen efter sin utflykt de senaste åren. Eric vill tillbaka för att vinna guld igen och vi tror att Eric med sin rutin och sitt offensiva backspel kommer betyda mycket för oss under de kommande säsongerna, kommenterar Filip Nordkvist ur Faluns sportgrupp.