Lördag
16 Mar 7 matcher
Söndag
17 Mar 6 matcher
Måndag
18 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 4 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Idag 9 matcher
Söndag
24 Mar 9 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 3 matcher
Onsdag
27 Mar 7 matcher

Telge förstärker - Södertäljeprodukt återvänder

21 december 2017 12:15
SSL Dam

Nykomlingen Telge går tungt och är sist i tabellen. Jumbon hämtar nu in SSL-rutin från konkurrenten Täby - en spelare med ett förflutet i klubben.


Sofie Karlsson är klar för en återkomst till Telge. Den 24-åriga forwarden har sedan 2016 spelat för Täby, men efter bara en poäng på tolv matcher den här hösten lämnar hon. Flytten går tillbaka till Södertälje och till Telge där Karlsson slog igenom som A-lagsspelare.

– Det känns som ett helt rätt beslut att ansluta till Telge resterande säsong och jag hoppas att kunna bidra med den erfarenhet jag har bakom mig i SSL och med spetskompetens, säger Sofie Karlsson till Telges hemsida.

– Jag ser detta som en utmaning och som en bra utvecklingsmöjlighet för att kunna ta nästa steg och ser fram emot en händelserik avslutning på säsongen.

Telge är nykomling i SSL och har en tuff vår framför sig. Laget har endast vunnit två matcher och är sist i tabellen, fyra poäng från nedflyttningsstrecket. Återkomsten för Sofie Karlsson, som SSL-debuterade i Huddinge, väntas bli en injektion för att få igång offensiven.

– Kul att vi får tillbaka en Södertäljetjej i laget. Sofie har säsongerna 2014/2015 och 2015/2016 snittat en poäng per match i SSL. I Telge kommer hon få möjlighet att ha en roll som en viktig poängspelare och kommer bli en viktig kugge i kampen om att rädda nytt kontrakt, kommenterar tränaren Nicklas Hedstål.