Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Torsdag
28 Mar 4 matcher
Idag 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Onsdag
03 Apr 2 matcher
Hemma
Linköping
LIBK
Borta
Mullsjö
MUL

Mullsjö uddamålssegrade i publikfesten

29 december 2018 17:05
SSL Herr

Inför över 2000 åskådare i Linköpings Sporthall var det gästande Mullsjö som fick jubla högst på lördagseftermiddagen. I den rafflande och jämna tillställningen mot Linköping blev Rikard Eriksson den store matchhjälten för bortalaget som till slut vann med uddamålet i Östergötland.


Resultatet:

Linköping - Mullsjö 3-4 (0-1, 2-1, 1-2)

Mål Linköping: Simon Palmén 2, Adam Zetterström

Mål Mullsjö: Rikard Eriksson 2, Kasper Hedlund, Tim Braillard

Rubrikerna:

– Det var inför välfyllda läktare som Linköping och Mullsjö drabbade samman på lördagen. 2132 åskådare bevittnade gratismatchen i Sporthallen, där gästerna tog ledningen i den första perioden via Rikard Eriksson. I den andra gick laget upp till 0-2 innan Linköping kom tillbaka genom två raka mål av Simon Palmén.

– I den sista akten fortsatte fighten att vara jämn när först Kasper Hedlund åter satte Mullsjö i förarsätet efter 90 sekunders spel. Strax därefter var det dock likaläge på nytt, men Mullsjö var laget som skulle få det sista ordet på lördagen. Rikard Eriksson, som också inledde målskyttet, hängde in 3-4-målet drygt 13 minuter in i perioden - ett mål som visade sig bli det matchavgörande.

– Simon Palmén blev med sina två mål och en assist poängbäst i Linköping. Lika många poäng gjorde gästernas schweizare Tim Braillard som noterades för ett mål samt två målgivande passningar.

– Mullsjö klev därmed upp på en sjätteplats i SSL-tabellen med lika många poäng som femman Växjö. Linköping förblir trea med tre poäng upp till ettan Storvreta.