Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Hemma
Örebro
ORE
Borta
Falun
FAL

Stjärnspelarnas målfest ger Falun luft på andraplatsen

6 februari 2019 22:45
SSL Herr

Alexander Galante Carlström, Emil Johansson, Rasmus Enström och kompani gjorde processen kort med Örebro. Toppnamnen levererade för Falun som med en tvåsiffrig segermarginal ryckte sig loss på andraplatsen.


Resultatet:

Örebro - Falun 2-12 (1-6, 1-4, 0-2)

Mål Örebro: Suad Sofovic, Markus Lindgjerdet

Mål Falun: Alexander Galante Carlström 3, Emil Johansson 3, Rasmus Enström 2, Omar Aldeeb 2, Johan Samuelsson, Eric Björk

Rubrikerna:

– Det gällde att hänga med i Idrottshuset. Målmaskinen Falun trampade igång på samtliga cylindrar på onsdagskvällen och bjöd på en riktig rivstart med fem mål på de inledande tolv minuterna. Redan där var mötet med Örebro vunnet.

– Suad Sofovic gav Närkelaget hopp med en reducering, men underläget var ändå fem bollar inför den andra perioden. Det såg Emil Johansson till som senare i mittenakten såg till att bli hattrickskytt.

– Lagkaptenen var långtifrån den enda Falunstjärnan som levde upp till sitt namn. Alexander Galante Carlström landade även han på tre mål och kryddade med fyra assist, samtidigt som Rasmus Enström och Omar Aldeeb gjorde två fullträffar var.

– Segermarginalen slutade på hela tio bollar för Falun och Dalalaget skaffar sig därmed en lucka på fem poäng nedåt i tabelltoppen. Örebro däremot hade en tung onsdags, för inte nog med att man själva föll spelade bottenkonkurrenten Höllviken hem en seger på annat håll.