Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Östholms glädjebesked - förlänger med Pixbo

24 april 2018 10:45
SSL Herr Silly

Ännu ett kvartsfinaluttåg, men Pixbo Wallenstam har ändå anledning att jubla. Landslagsbacken och storstjärnan Martin Östholm har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben.


29-årige Östholm har representerat Pixbo Wallenstam sedan 2007 och fler säsonger i rödvitt väntar. Klubben gick under måndagen ut officiellt med backens kontraktsförlängning, som sträcker sig över två år.

– Han är en världspelare som gör skillnad och som är vår ledare. Därför är vi otroligt glada och nöjda över att vi tillsammans har lyckats landa i ett nytt avtal, säger den mycket nöjda sportchefen Rikard Jonsson via Pixbos pressmeddelande.

"Rävarna" är givetvis glada över att behålla Martin Östholm, som enligt många rankas som världens främsta försvarare. Säsongen som gick slutade i kvartsfinal för Pixbo Wallenstam, lagets fjärde uttåg i följd i samma slutspelssteg. De rödvita gjorde samtidigt ett oväntat starkt seriespel och med Östholm klar siktar Pixbo på att utmana giganterna.

– Det känns väldigt bra att fortsätta. Det är klubben i mitt hjärta och jag är väldigt stolt att få vara en del av den, kommenterar Martin Östholm själv och blickar mot kommande säsong;

– För lagets del hoppas jag att vi utvecklas som grupp och att vi går längre i slutspelet än vad vi gjorde i år. Personligen vill jag fortfarande utvecklas som spelare och person för att bli bättre.