Tisdag
09 Okt 1 match
Fredag
12 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 5 matcher
Söndag
14 Okt 7 matcher
Lördag
20 Okt 4 matcher
Söndag
21 Okt 2 matcher
Tisdag
23 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 2 matcher
Fredag
26 Okt 6 matcher

Rutin kvar i Mullsjö - Rosén förlänger

1 juni 2018 09:00
SSL Herr Silly

Man har tappat David Gillek - men Isaac Rosén blir däremot kvar. Profilspelaren har skrivit ett nytt avtal med Mullsjö och siktar på att spela hem en efterlängtad titel.


– Det blir en satsning mot SM-guld, konstaterar Isaac Rosén enkelt.

Via ett pressmeddelande som Mullsjö AIS skickade ut på torsdagskvällen står det att läsa att forwarden förlängt med klubben. Det tidigare avtalet mellan parterna löpte ut och framtiden var oviss för den rutinerade 31-åringen. Nu har dock ett nytt kontrakt undertecknats, ett avtal som löper över 1+1 år och håller Isaac Rosén kvar i Mullsjö. Viktigt för västgötarna som redan tappat kulturbärare som lagkapten David Gillek och målvakten Benjamin Löfdahl.

– Det blir en helt ny gruppdynamik när många tongivande spelare som haft stora roller slutar. Samtidigt blir många ett år bättre, vi har ett lag med en jättepotential. Det fanns många komponenter som lockade med att fortsätta, förklarar Rosén.

"Ta Mullsjö till Globen vågar jag knappt tänka på"

Under sin långa elitkarriär har forwarden samlat på sig spel med Pixbo Wallenstam och Mullsjö i SSL samt en utlandssejour i Schweiz. Tillbaka i Sverige har Rosén varit sedan 2015, med tre poängstarka säsonger i Mullsjö bakom sig. Den här våren nådde laget precis som året innan semifinal innan det tog stopp. Drömmen om ett SM-guld lever kvar hos 31-årige Rosén.

– Säsongen som gick var på många sätt magisk i Nyhemshallen. Det ska bli roligt att få uppleva det igen. Att ta Mullsjö till Globen vågar jag knappt tänka på, säger Isaac Rosén och blickar framåt;

– Vilket tryck det kommer att bli från våra supportrar. Jag är tacksam för alla som stöder oss på läktaren och för alla som lägger ner ideellt arbete i föreningen.