02 Apr 3 matcher
03 Apr 2 matcher

Veckans Wow: Årets mest galna vändning

1 mars 2021 11:00

I söndags fick vi se säsongens mest galna vändning när Falun lyckades vända ett 0-6-underläge till 8-7-seger efter övertid mot Pixbo. Hela vändningen kom dessutom inom loppet av en dryg kvart!

En innebandymatch är aldrig slut förrän slutsignalen ljuder.

I helgen fick vi ett nytt bevis för det när Falun svarade för säsongens mest galna vändning när ett 0-6-underläge blev en 8-7-seger efter övertid.

Pixbo sköt 6-0 efter drygt tre minuter i den tredje perioden. Med fjorton minuter och sju sekunder kvar av tredje akten så reducerade Falun till 1-6, och det blev starten på upphämtningen. Pixbo satte 7-2 med åtta minuter och 40 sekunder kvar, men under den resterande tiden hann Falun göra fem (!) mål, där 7-7-bollen skickades in med arton sekunder kvar.

På övertid avgjorde sedan Patrik Rokka fram till 8-7.

– Det här stärker vår moral duktigt, sa Casper Backby till dt.se efter den makalösa vändningen.