21 Apr 2 matcher
22 Apr 2 matcher

Veckans Wow: Hjältarna i toppmatcherna

14 december 2020 11:00

I helgen spelades toppmatcher - ettan mot tvåan - i både SSL Dam och SSL Herr. Båda matcherna slutade 3-2 efter två sena segermål - där Maja Viström och Alexander Rudd blev stora hjältar.

Vilken helg det var i SSL!

I både SSL Dam och SSL Herr spelades toppmatcher mellan ettan och tvåan i tabellen, och båda matcherna slutade 3-2 efter sena segermål.

I SSL Dam slog Thorengruppen tillbaka Pixbo efter att ha vänt 0-2-underläge till 3-2-seger i den tredje perioden. Maja Viström sköt det avgörande målet med fyra minuter kvar. Det var inget dussinmål heller. Lagkapten bjöd på soloshow när hon bröt in framför mål och sprätte in bollen i bortre krysset.

I SSL Herr slog Storvreta tillbaka Kalmarsund efter en rysare i slutminuterna. Alexander Rudd, som gjorde comeback efter två månaders frånvaro, avgjorde toppmötet. 28-åringen dunkade in 3-2 med bara 23 sekunder kvar att spela.

Maja Viström och Alexander Rudd - helgens stora hjältar i toppmatcherna!