Lördag
07 Apr 3 matcher
Söndag
08 Apr 2 matcher
Måndag
09 Apr 1 match
Tisdag
10 Apr 2 matcher
Onsdag
11 Apr 2 matcher
Torsdag
12 Apr 1 match
Fredag
13 Apr 1 match
Lördag
14 Apr 1 match
Söndag
15 Apr 1 match
Lördag
21 Apr 2 matcher
Idag 5 matcher
Torsdag
20 Sep 2 matcher
Lördag
22 Sep 3 matcher
Söndag
23 Sep 9 matcher

Krantz fortsätter: "Mitt hjärta slår för Pixbo"

11 juli 2018 09:10
SSL Dam Silly

Pixbo Wallenstam behåller en av sina absolut mest centrala pjäser. Klubben har under onsdagsmorgonen presenterat en förlängning av Isabell Krantz kontrakt.


Världsbacken spelar vidare för Pixbo Wallenstam. Isabell Krantz har tecknat en förlängning med klubben som hon representerat sedan 2008. Under denna tid har det blivit ett SM-guld och ett flertal semifinalplatser för landslagsspelaren, som endast missade två matcher den gångna säsongen.

– Jag tycker fortfarande att innebandy är väldigt roligt och så länge jag känner att kroppen är hel är det inget att tveka på. Jag trivs bra i laget och föreningen, så det fanns absolut inte några andra alternativ än en förlängning. Mitt hjärta slår för Pixbo Wallenstam, säger Isabell Krantz till Pixbos hemsida.

"Rävarnas" huvudtränare Per Tjusberg fyller i;

– Väldigt skönt att "Krattan" väljer att fortsätta att leda detta lag. Hon är en ovärderlig spelare för oss, såväl defensivt som offensivt och även som ledargestalt i gruppen. Målsättningen är att lyfta och spetsa alla delar av hennes spel för att hon ska göra sin bästa säsong någonsin.