Fredag
15 Feb 6 matcher
Lördag
16 Feb 3 matcher
Söndag
17 Feb 10 matcher
Idag 1 match
Onsdag
20 Feb 4 matcher
Torsdag
21 Feb 1 match
Fredag
22 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 5 matcher
Söndag
24 Feb 9 matcher

Krantz fortsätter: "Mitt hjärta slår för Pixbo"

11 juli 2018 09:10
SSL Dam Silly

Pixbo Wallenstam behåller en av sina absolut mest centrala pjäser. Klubben har under onsdagsmorgonen presenterat en förlängning av Isabell Krantz kontrakt.


Världsbacken spelar vidare för Pixbo Wallenstam. Isabell Krantz har tecknat en förlängning med klubben som hon representerat sedan 2008. Under denna tid har det blivit ett SM-guld och ett flertal semifinalplatser för landslagsspelaren, som endast missade två matcher den gångna säsongen.

– Jag tycker fortfarande att innebandy är väldigt roligt och så länge jag känner att kroppen är hel är det inget att tveka på. Jag trivs bra i laget och föreningen, så det fanns absolut inte några andra alternativ än en förlängning. Mitt hjärta slår för Pixbo Wallenstam, säger Isabell Krantz till Pixbos hemsida.

"Rävarnas" huvudtränare Per Tjusberg fyller i;

– Väldigt skönt att "Krattan" väljer att fortsätta att leda detta lag. Hon är en ovärderlig spelare för oss, såväl defensivt som offensivt och även som ledargestalt i gruppen. Målsättningen är att lyfta och spetsa alla delar av hennes spel för att hon ska göra sin bästa säsong någonsin.