Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Nykomlingens smäll - poängkungen tar timeout

31 maj 2018 19:25
SSL Herr Silly

Efter flera försök tog Lindås den här våren klivet upp till SSL. Där tvingas dock laget klara sig utan Daniel Lindell, som valt att göra ett uppehåll för att fokusera på sitt arbete.


46, 58, 28 och 42. Det är Daniel Lindells närmast dominanta siffror sedan ankomsten till Lindås 2014. Den fruktade forwarden har öst in poäng för klubben och var den här våren med om att leda laget till SSL-uppflyttning.

Dit följer däremot inte Lindell med, istället tar 27-åringen en överraskande timeout från elitinnebandyn. Anledningen till det är en unik arbetsmöjlighet där Lindell får vara med om att starta upp Europas första TOCA-center.

– Det är en möjlighet som inte går att tacka nej till och det ska bli fantastiskt roligt. Det kändes dock oerhört kul att få vara med och äntligen spela upp Lindås i SSL efter några försök, säger Daniel Lindell till Lindås hemsida.

Forwarden öppnar trots allt ändå ett litet fönster för en eventuell framtida comeback.

– Väldigt svårt att säga varken ja eller nej på den frågan idag. Men man vet aldrig vad som händer i framtiden. Behöver gubbarna någon som kommer ner och visar hur man skjuter så får man kanske ställa upp.