Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Torsdag
28 Mar 4 matcher
Idag 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Onsdag
03 Apr 2 matcher

SportExpressen Play storsatsar på SSL-slutspelet!

17 mars 2021 09:25
SSL-slutspelet

Nu är det äntligen dags – SSL-slutspelet i innebandy är här! Du ser alla slutspelsmatcher, även SM-finalerna, på SportExpressen Play som satsar stenhårt med utökade tv-produktioner och studio på de hetaste matcherna.


Sista omgången i SSL Dam spelas på lördag och slutspelet börjar torsdag den 25 mars. Herrarna drar igång jakten på SM-guldet nu på torsdag den 18 mars.

Alla matcher ser du på SportExpressen Play och alla matcher ingår i det ordinarie månadsabonnemanget där. Är du inte redan abonnent så kostar ett månadsabonnemang 299 kronor. Alla matcher går även att köpa styckevis, som pay-per-view, för 139 kronor.

Expressen, Bonnier News Local, NTM, Spring Media och SSL gör nu en gemensam satsning för att lyfta tittarupplevelsen under slutspelet. Det blir en rivstart på torsdag med studio på plats på den första glödheta kvartsfinalen mellan Kalmarsund och Linköping.

Redan på tisdag nästa är det dags för studio igen, då från kvartsfinal 3 mellan Storvreta och Växjö.

– Jag och Johanna Dahlén kommer att vara på plats och vi kommer att bjuda på en fullmatad sändning med intervjuer och uppsnack. Vi kommer att ha studio på plats på detta sätt återkommande under slutspelet. Vi är supertaggade och kommer att gasa järnet under slutspelet, säger Anders Borgström som är innebandyredaktör på Expressen.

I grundserien har alla matcher, förutom ett fåtal, producerats med enkamera. Under slutspelet så kommer flera matcher, likt Kalmarsund-Linköping, att ha tvåkameraproduktioner.

– Vi vill ge alla en häftig slutspelsupplevelse och ett sätt att göra det är att vi tillsammans nu har fått till en satsning med större produktioner på en del matcher, säger SSL:s vd Jörgen Lindgren.

Läs mer om SSL-slutspelet här