Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 4 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Pixbo
PIX

Mullsjö med vind i seglen

23 mars 2018 11:30
SSL-SLUTSPELET

Efter två klara segrar i följd har nu Mullsjö vänt matchserien mot Pixbo. 2-1 står det till Mullsjö som återvänder hem till Nyhemshallen på fredagskvällen - och frågan är om laget skaffar sig matchboll eller om Pixbo ska utjämna.


Mullsjö - Pixbo

Fredag 19:00 Nyhemshallen

Ställningen i matchserien: 2-1 i matcher till Mullsjö.

Ställningen i den västgötska kvartsfinalserien har svängt om. Pixbo plockade hem det första mötet genom 3-1-segern hemma i Wallenstamhallen men efter det har Mullsjö verkligen steppat upp. I Nyhemshallen vann laget med stagiga 8-2 innan serien vände ner till västkusten igen där urladdning nummer två kom, då Mullsjö vann med hela 11-3.

Anton Vestlund noterades för hela fyra mål och en assist för bortalaget senast. Poängbäst i matchserien är dock fortsatt lagkamraten David Gillek som har stänkt in ett mål och fem målgivande passningar. I Pixbo har än så länge poängproduktionen varit utspridd, där ingen har noterats för mer än två pinnar.

Nu har Mullsjö chansen att införskaffa sig en matchboll på hemmaplan. Samtidigt gästar ett Pixbo som ska göra allt för att resa sig och istället ta tillbaka hemmafördelen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Pixbo via SSL Play.