Tar succélaget ännu en skalp?

11 oktober 2017 11:30
Matchguide

Tre raka segrar och dessutom mot starkt motstånd. Det är nykomlingen Örebros facit så här långt. Fortsätter lagets imponerande segertåg när regerande mästarna Falun gästar?


Örebro - Falun

19:00 Idrottshuset

Fem senaste Örebro: V,V,V

Fem senaste Falun: V,V,V

Örebro har minst sagt tystat tvivlarna i inledningen av årets SSL-säsong. På de tre första matcherna har laget idel segrar och totalt åtta inspelade poäng. Det är inte heller vilka som helst klubben mött. Utan Storvreta, Sirius och senast AIK har samtliga fallit för den kaxiga nykomlingen. En av orsakerna till den fina starten stavas trion Marcus Ekengren, Simon Palmén och Simon Jirebeck som står noterade för tio, åtta och åtta poäng. Nu är frågan, lyckas klubben fälla nästa gigant när fjolårets SM-guldvinnare Falun kommer på besök?

Falun tog i helgen som var sitt fjärde guld i Champions Cup och i finalen besegrades finska Classic med 7-4. I SSL har klubben vunnit tre raka matcher, men trots detta inte imponerat. Det kanske säger mycket om vilken kvalitet det finns i laget och vilka förväntningar vi har. Lagets förstakedja med Jonas Adriansson, Rasmus Enström och Alexander Galante Carlström har inte öst in lika många poäng som vi trott på förhand. Får den linan rejäl islossning nu?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Örebro-Falun via SSL Play