Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Profilen kvar på Dalenbänken: "Min ambition är fortsatt stor"

4 april 2018 14:45
SSL Silly Herr

Dalen nådde som brukligt SM-slutspel på herrsidan. Umeåklubben bygger också vidare på den inslagna vägen - tränaren har kritat på för en sjunde och åttonde säsong.


– Vi är väldigt nöjda med att vi har lyckats knyta upp Jonatan de två kommande säsongerna. Vi vet att Jonatan kommer göra ett bra jobb med att fortsätta och utveckla vårt lag, kommenterar Dalens klubbdirektör Urban Karlsson för den egna hemsidan.

Jonatan Brolins nya avtal med Dalen sträcker sig över två år och gäller till 2020. Tränaren har lett klubbens A-herrar i sex raka säsonger, där han tagit laget till slutspel fyra gånger.

Som längst har det burit till ett SM-silver 2013, medan det i de två senaste slutspelen tagit slut i kvartsfinal. Den rutinerade coachen fortsätter alltså på Dalenbänken och är hungrig på nya utmaningar.

– Något som varit viktigt för mig att känna i processen fram till detta nya kontrakt är att vi tillsammans i föreningen jobbar aktivt för att hitta nya steg att ta i vår utveckling. Att vi som förening fortsätter att vara ambitiösa och arbetar för att växa ytterligare, förklarar Jonatan Brolin själv och utvecklar;

– Min ambition är fortsatt stor och den grundar sig i tanken på att utveckla detta lag till att på allvar vara med och slåss om ett SM-guld.