Tisdag
09 Okt 1 match
Fredag
12 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 5 matcher
Söndag
14 Okt 7 matcher
Lördag
20 Okt 4 matcher
Söndag
21 Okt 2 matcher
Tisdag
23 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 2 matcher
Fredag
26 Okt 6 matcher

Rutinerad SSL-spelare till Pixbo

11 juni 2018 10:10
SSL Herr Silly

Tidigare har Andreas Stefanson skrivit på för Pixbo efter att ha lämnat AIK. Under måndagen kom nästa övergång från AIK till Pixbo, och det handlar om Axel Larson.


– Jag fick ett väldigt bra intryck av Pixbo Wallenstam och de människor jag pratat med i föreningen från första början. Det är en proffsig klubb och jag tror det är här jag har bäst chanser att bidra och att fortsätta att utvecklas som spelare. Att få chansen att komma till en storklubb känns spännande. Jag hade några olika anbud från andra SSL-klubbar men när Pixbo Wallenstam hörde av sig kändes det rätt, säger Larson i ett pressmeddelande.

Axel Larson gör sin tredje säsong i SSL 2018/19, övergången till Pixbo Wallenstam innebär också att han får fortsätta att spela i samma lag som Andreas Stefansson som också anslöt från AIK till Pixbo Wallenstam nu i våras.

Huvudtränare Jonas Eliasson har haft Larsson under luppen nu får han träna honom.

– Jag hade bra koll på Axel redan säsongen innan jag tog över herrlaget och tyckte direkt om hans spelstil. Han känns gjuten i vårt spelsystem, en kvick grovjobbare med ett bra spelsinne som är duktig i spelvändningsfasen. Han är väldigt ung men känns redan mogen i sitt spel, kul att han väljer sin fortsätta satsning med oss i Pixbo Wallenstam.