Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Storvreta
STO

Mästarlagen gör upp - Falun ska stoppa Storvreta

12 oktober 2018 12:00
Matchguide

Senast de möttes var i vårens SM-final - nu har det blivit dags för säsongens första gigantkamp. Med tre raka vinster kommer Storvreta stärkta till spel borta mot Falun, som söker revansch för silvret.


Matchen:

Falun - Storvreta

Fredag 19:15 JALAS Arena

Formen:

Falun: V, F, V, F, V

Storvreta: V, V, V, F, F

Rubrikerna:

– Det har varit en något svängig säsongsstart för SSL:s båda stormakter. Falun föll borta mot Dalen i omgång två med uddamålet, samtidigt som Storvreta öppnade med att gå på pumpen i de två inledande matcherna.

– Därifrån har det dock ordnat upp sig vårens mästarlag. Storvreta har nu tre raka segrar, har under denna period spelat in maximala nio poäng och vann senast med 8-4 över Sirius. I derbyt var Jimmie Persson och Niklas Winroth matchvinnare med två mål var.

– Även Falun vann i helgen som gick via klara 11-4 över nykomlingen Lindås. Adam Colling, Alexander Galante Carlström och Malte Lundmark slog till med ett hattrick i krossen, som var Dalalagets tredje vinst på fem spelade matcher. Det placerar Falun på tredje plats i SSL-tabellen med tio poäng.

– Nu är Falun ute efter revansch på sin kanske främsta rival. Storvreta tog hem SM-guldet i april i år via en övertygande finalseger över just Falun - nu möts giganterna på nytt.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Falun-Storvreta via SSL Play.