Endre tappar forwarden - flyttar till Karlstad

25 augusti 2017 16:10
SSL Silly Dam

Med bara en månad kvar till seriestart står det klart att Endre tappar en av sina mer rutinerade spelare - som vänder hem till Värmland för studier.


Hon har ett namn som förpliktigar, men nu väljer Mikaela Målström att tacka för sig i Endre. Den 26-åriga forwarden har antagits till utbildning i Karlstad och bryter därför sitt kontrakt med gotlänningarna.

– Att få ha lirat i Endre IF är det bästa jag har gjort. Jag vill tacka för denna tid, det har varit tre väldigt fina och utvecklande år för mig. Endre är en väldigt proffsig förening som ger laget bästa förutsättningar att bli bättre både som lag och individuellt, kommenterar Målström för Endres Facebook.

Totalt har det blivit tre säsonger i Endres färger för Målström, som under SSL 2016/2017 noterades för 17 poäng. Ursprungligen är hon från Värmland och flytten till Karlstad kan öppna upp för en återkomst i klubben hon tidigare representerat.

– Det är tråkigt både för Endre IF och för Mikaela själv, som in i det sista hoppades kunna studera på distans från Gotland, förklarar Jonas Åström från Endres sportkommitté och fortsätter.

– Vi har full respekt för hennes beslut och önskar henne stort lycka till med studierna framöver. Vi vill samtidigt tacka "Mickan" för hennes tid i Endre IF.