29 Mar 4 matcher
30 Mar 4 matcher

Storvreta körde över AIK

11 oktober 2017 21:22

Storvreta är tillbaka på vinnarspåret igen och tog ikväll sin andra raka seger när AIK kom på besök. Både resultatet och skottstatistiken vittnar om en rättvis seger för hemmalaget som gick på full fart i 60 minuter.

Storvreta-AIK 10-3 (2-0,5-2,3-1)

Mål Storvreta: Albin Sjögren 3, Jimmie Pettersson 2, Fredrik Lindholm, Robin Nilsberth, Tobias Gustafsson, Valdemar Ahlroth

Mål AIK: Oskar Hagberg 2, Andreas Stefansson, självmål

Hemmalaget ångade på direkt och hade inkasserat två mål efter den första perioden. Det starka hemmaspelet höll i sig även under mittenakten då siffrorna rann iväg ordentligt. Trots att gästernas Oskar Hagberg gjorde två mål så gjorde Storvreta fler. Med 40 spelade minuter hade hemmalaget tagit ledningen med 7-2, frågan var om gästerna kunde repa sig i den sista perioden?

Det kunde tyvärr inte stockholmarna, utan Storvreta kunde enkelt ta sin tredje seger för den här säsongen efter att ha vunnit den sista perioden med 3-1, och matchen med 10-3. Skottstatistiken vittnar om att det var två skottvilliga lag som möttes men även där vann hemmalaget som sköt drygt 40 skott på mål.