Tisdag
09 Okt 1 match
Fredag
12 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 5 matcher
Söndag
14 Okt 7 matcher
Lördag
20 Okt 4 matcher
Söndag
21 Okt 2 matcher
Tisdag
23 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 2 matcher
Fredag
26 Okt 6 matcher

Nytt kontrakt för landslagskeepern: "Trivs väldigt bra"

8 maj 2018 09:50
SSL Dam Silly

Målvakten Amanda Hill blir kvar i KAIS Mora. Landslagsspelaren har skrivit på en förlängning över två säsonger, med målet att bryta den tunga finalsviten.


KAIS Mora behåller sin sista utpost. På tisdagsmorgonen presenterade klubben en förlängning av Amanda Hills kontrakt, som nu löper fram till 2020. Målvakten kom till Mora 2014 och har redan hunnit göra fyra år i Dalarna.

– Jag har haft fyra bra säsonger i KAIS, där jag känner att jag tagit kliv framåt i min utveckling varje år och vill fortsätta på den linjen, berättar Amanda Hill för Moras hemsida och fortsätter;

– Jag trivs väldigt bra i KAIS som klubb och framförallt med mina lagkamrater. Vi har en härlig stämning i laget och vi jobbar vidare mot målet att återigen ta hem SM-guldet till KAIS och till våra supportrar i Mora.

Den här våren slutade, som så många gånger förr, i finalbesvikelse för KAIS Mora. Laget vann först SSL och nådde sedan Globen, men föll mot IKSU för andra året i rad. Amanda Hill hoppas att högen av silvermedaljer inte ska växa sig större. Istället siktar målvakten mot toppen med sitt Mora, där det nu alltså blir spel i ytterligare två säsonger.

– Att bo och spela innebandy i Mora är en förmån. Intresset är stort och går man på stan eller, som jag gör, jobbar på Swedbank mitt i stan möts man av många glada tillrop och stöttning. KAIS som klubb är kanon. Man ger oss väldigt bra förutsättningar att prestera.