Mullsjö ska förlänga hemmasviten

18 oktober 2017 11:30
Matchguide

Mullsjö har inte riktigt kommit igång ännu och står noterat för två vinster och tre förluster. Hemma i Nyhemshallen har segrarna kommit och nu vill laget förlänga den sviten när Höllviken kommer på besök.


Mullsjö - Höllviken

19:00 Nyhemshallen

Fem senaste Mullsjö: F, V, F, F, V

Fem senaste Höllviken: F, V, V, F, F

Topptippade Mullsjö har inte fått en lysande start på säsongen och i semifinalreprisen senast mot Växjö kom en ny svidande förlust, den tredje på de fyra senaste matcherna. Passande är väl då att Mullsjö vänder hem till Nyhemshallen igen. Hemma i borgen har klubbens två segrar kommit under säsongen och det är allämnt känt att det ska krävas otroligt mycket om Mullsjö förlorar hemma. En spelare i Mullsjö att ha koll på är Anton Vestlund. Nyförvärvet från Karlstad har, till skillnad mot laget, fått en fin start på säsongen med sju mål och tio poäng på fem matcher.

Det väntar alltså en tuff match för Höllviken på onsdagen. Laget lär dock vara ordentligt revanschsuget efter att ha halkat av vinnarspåret senast och fallit mot nykomlingen Jönköping, dessutom hemma i Halörhallen med 2-5. Hemmalagets mål av Pontus Karlson och Johannes Wilhelmsson, två spelare som måste spela på topp om Skånelaget ska ha någon chans på onsdagen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Höllviken via SSL Play.