Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Torsdag
28 Mar 4 matcher
Idag 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Onsdag
03 Apr 2 matcher

Sundstedt tillbaka i Storvreta: "Hade fyra fantastiska år här"

12 april 2018 21:45
SSL Herr Silly

På planen tog Storvreta en stor seger - vid sidan av densamma säkrades en lika stor signatur. Rasmus Sundstedt är tillbaka i klubben efter sitt äventyr i Schweiz.


Under torsdagskvällen slog Storvreta in sin tredje seger i matchserien mot Mullsjö. 9-6 hemma i IFU Arena ramades dessutom in av en mäktig entré för Rasmus Sundstedt, som presenterades som nyförvärv i den första periodpausen. Den 29-åriga backen återvänder därmed till SSL och svensk innebandy efter ett par säsonger i den schweiziska ligan.

– Jag hade fyra fantastiska år här innan. Sen kände jag att jag ville hitta på något nytt och då provade jag Schweiz i två år. Nu har vi bestämt oss för att flytta hit med hela familjen, då var Storvreta ett ganska enkelt val, berättar Rasmus Sundstedt i en videointervju med Storvreta.

– Jag flyttar ju hem för att jag vill vinna fler titlar. Det är bara guld som räknas, därav en stor del i att jag valde Storvreta. Det mesta av truppen är klar. Sen är det ny tränare och lite nytt på alla håll fast fortfarande samma målsättning.

Kontraktet med Storvreta är skrivet på 2+1 år och träder i kraft till nästa säsong. Sundstedt är ett etablerat toppnamn och har på meritlistan flera SM-titlar med just Uppsalaklubben. Nyligen blev 29-åringen uttagen till den svenska landslagstruppen och från Storvretahåll rankas värvningen av klubbprofilen väldigt högt.

– Våra medlemmar och supportrar är otroligt viktiga för oss så vi ville bjuda dem på något riktigt extra. Rasmus Sundstedt är en spelare av högsta rang och det ska bli jätteintressant att se vad han kan tillföra detta lag, kommenterar klubbens vice ordförande Johan Carlström till Storvretas hemsida.