Tisdag
09 Okt 1 match
Fredag
12 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 5 matcher
Söndag
14 Okt 7 matcher
Lördag
20 Okt 4 matcher
Söndag
21 Okt 2 matcher
Tisdag
23 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 2 matcher
Fredag
26 Okt 6 matcher

Fångat på pressträffen - sagt inför damfinalen

20 april 2018 15:30
SSL-slutspelet

När den rafflande finalen inför ett utsålt Globen är runt hörnet togs tempen på presskonferensen mellan KAIS Mora och IKSU. Båda lagen med representanter som gav sin syn på morgondagens drabbning.


– Vi hör hemma här, sen är det en match somm ska spelas. Jag tycker bredden vi har iår är fantastiskt bra jämfört med tidigare år, kommenterade KAIS Moras tränare Roger Jonsson.

– Bredden iår är är helt annat, vi har tre femmor som presterar. Tidigare har det hängt på första femman, men så är det inte iår, sa Anna Wijk om vad som talar för KAIS Mora i finalen.

– De saker vi tycker vi har falerat på tidigare år försöker man rätt till, men vi vill vara som starkast vid den här tiden på året. Roger Jonsson.

– Vi har gjort det fantastiskt, framförallt efter jul har vi hållit en hög nivå hela tiden. Det har gått lite som tåget från oktober och framåt, summerade IKSU:s tränare Johan Lindgren.

– Jag tycker det är jättekul att möta Mora, det är två lag som spelar offensiv och rolig innebandy. Jag hoppas vi ska bjuda på många mål. Vi har haft det lite målsnålt i slutspelet men hoppas att det släpper imorgon, sa Iza Rydfjäll om morgondagens finalmatch.

– Jag tänker att jag vill göra mål, då blir det så ibland. Det är klart att man hundra gånger hellre spelar final än en vanlig serielunk, så det gäller att passa på, sa Amanda Delgado Johansson på påståendet om att hon har en förmåga att kliva fram när det väl gäller.