Söndag
14 Apr 4 matcher
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 3 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Lördag
21 Sep 4 matcher
Söndag
22 Sep 1 match
Måndag
23 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 3 matcher
Onsdag
25 Sep 3 matcher
Fredag
27 Sep 2 matcher

Landslagsspelare från Tjeckien till Pixbo

28 maj 2018 09:45
SSL Dam Silly

Pixbo fortsätter att bygga sitt lag inför den kommande säsongen, och man fortsätter på de internationella spåret. Klubbens tredje nyförvärv blir forwarden Denisa Ratajová från Tjeckien.


Det tredje nyförvärvet inför säsongen för Pixbo kommer från Tjeckien. Det handlar om landslagsspelaren Denisa Ratajová som skrivit på för Pixbo.

– Jag hade några alternativ men huvudsakligen stod det mellan Pixbo Wallenstam och SB Pro där jag spelade förra säsongen. Jag var nöjd där och vi hade en bra säsong ifjol men jag kände att jag ville ha något mer och att jag ville bi en bättre spelare. Ett topplag i SSL är en bra möjlighet för att nå dit, säger hon i ett pressmeddelande.

Denisa Ratajová har tidigare spelat i både Tjeckien och Finland i sin karriär, men räknar med att det är ännu tuffare i Sverige och SSL.

– Jag förväntar mig hårdare konkurrens och tuffare matcher där allt går fortare än tidigare. I Tjeckien är det tre lag som sticker ut och glappet ner till resten är rätt stort. I Finland är det något bättre, framförallt förra säsongen var riktigt tuff och SSL kommer bli ytterligare ett steg.

Kalevi Pessi, elitansvarig för Pixbo Wallenstams damer är nöjd över att äntligen få se Denisa i klubben.

– Hon är en bland de bästa i det tjeckiska landslaget och kommer med sitt spelsinne och tyngd att passa väl in i Pixbo Wallenstam och SSL. Redan förra året hade vi kontakt med henne men då fungerade det inte med hennes skola att flytta till SSL. Därför är vi oerhört glada över att allt gick i lås nu.