Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
AIK
AIK

Pixbo på jakt efter tredjeplatsen

9 mars 2018 15:00
SSL Herr

Pixbo ligger nu fyra med samma poäng som trean Linköping som har bättre målskillnad. Nu ska Mölnlyckelaget ta sig an AIK som ska avsluta SSL-säsongen så snyggast möjliga vis - genom en seger.


Pixbo - AIK

Lördag 17.40 Wallenstamhallen

Fem senaste Pixbo: F, V, V, F, F

Fem senaste AIK: F, F, F, V, F

Pixbo jagar tredjeplatsen men har på den senaste tiden gått något knackigt. Senast åkte de på en förlust mot Sirius och faktum är att på de senaste nio matcherna har sex matcher gått till förlänging eller straffar. Kan hemmalaget avsluta med en trepoängare och på så sätt ta sig om trean Linköping? Östgötarna har just nu samma poäng som Pixbo, 57 poäng, men har en bättre målskillnad.

Pixbo tar i den sista omgången emot AIK som redan är klara för nedflyttning, men stockholmarna vill givetvis avsluta på ett snyggt sätt. AIK förlorade senast mot Jönköping med uddamålet när Axel Larson och och Simon Götz klev fram för hemmalaget och svarade för två respektive ett mål.

När Pixbo och och AIK möttes första gången denna säsong tog AIK ledningen med 3-0. Men Pixbo vände och vann till slut med 6-4. Orkar AIK stå emot i 60 minuter?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Pixbo-AIK via SSL Play.