Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Torsdag
28 Mar 4 matcher
Idag 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Onsdag
03 Apr 2 matcher

Målskytten kvar i Pixbo: "Vill nå SM-guldet"

13 juni 2018 09:25
SSL Dam Silly

Hon slog till med sin bästa SSL-säsong och skickade dit 17 mål. Framtiden har varit oviss - nu står det klart att forwarden stannar i Pixbo Wallenstam.


Linda Andersson fortsätter i Pixbo Wallenstam. Det 25-åriga forwardsesset har stått med ett utgående kontrakt sedan säsongen tog slut och har själv varit osäker kring nästa säsong. Nu har dock ett avtal skrivits med Pixbo, där Andersson spelat sedan 2016.

– Förra säsongen gav absolut en boost för framtiden. Man strävar alltid efter att bli bättre och man vill bidra till laget och hjälpa till på vägen mot toppen, berättar Linda Andersson för Pixbos hemsida.

Året som forwarden kommer från är hennes bästa i karriären, åtminstone på SSL-nivå. Efter att ha gjort nio seriemål och fem i SSL-slutspelet under sitt debutår i Pixbo skickade nu Linda Andersson hela 17 bollar i nät. Målskyttet lossnade alltså för 25-åringen, men trots det slogs "rävarna" återigen ut i semifinalstadiet.

– Den största anledningen till att jag förlängde är strävan efter SM-guldet. Viljan har ju inte direkt blivit mindre efter att ha vi har åkt ut i semifinalen två år i rad. Sedan spelar självklart laget en stor roll. Det är världens bästa tjejer på alla sätt, både på och utanför planen och jag känner också stort förtroende för staben, förklarar Linda Andersson som skrivit på en ettårig förlängning.

– Det är med detta gäng som man vill nå det där SM-guldet. Laget Pixbo Wallenstam är något jag vill vara en del av och efter en tids funderande var det fortfarande det jag kom fram till. Jag kände att jag måste få hänga med dem ett tag till, så då blir det ett år till.