Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Blir det en finalrepris?

14 april 2022 14:30
Resumé

Blir det en finalrepris? Ja, så kan det mycket väl bli. Pixbo och Thorengruppen har skaffat sig matchbollar i sina respektive matchserier, innan lagen skall ta sig an den fjärde matchen på bortaplan.


Se highlights från samtliga matcher i SSL Play!

Rafflande matchserie mellan Pixbo och Endre

Det har sannerligen varit en rafflande serie så här långt mellan Pixbo och Endre. Första matchen i Mölnlycke, blev det visserligen en 8-5-seger för Pixbo. Därefter har det varit nagelbitare när lagen ställts mot varandra.

Match två på Gotland, lyckades Endre jobba sig tillbaka i matchen och löste ett förlängningsspel. Där drog hemmalaget det längsta strået och kvitterade matchserien. Till match tre, var det lika spännande - igen! Pixbo hade även denna gång en 4-1-ledning, som blev 4-4 och förlängning. Endre var ett stolpskott ifrån att ta ledningen i matchserien, när istället Pixbo avgjorde matchen och nu leder med 2-1 i matcher. Fördel för fjolårets SM-tvåa med andra ord.

Fördel Thorengruppen - Rönnby med en seger på hemmaplan

Thorengruppen rivstartade semifinalserien på hemmaplan. Matchen sköts visserligen upp på grund av snöoväder, men spelades under den föregående lördagen. Väl där visade Umeålaget klass och spelade ut hela sitt register och tog ledningen med 1-0 i matcher.

Till dagen därpå, till returmötet, var det en målrik tillställning. Lagen satt i förarsätet flera gånger vardera under matchens gång - men till slut var det Rönnby och Wilma Johansson med en 9-8-seger mot Thorengruppen.

Till returen under gårdagskvällen, tog västmanländskorna en tidig 3-0-ledning. Thorengruppen stod dock för en imponerande vändning och vann med 12-3. Därav leder de regerande mästarna matchserien med 2-1.

Läs mer om slutspelet här.