Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Torsdag
28 Mar 4 matcher
Idag 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Onsdag
03 Apr 2 matcher
Hemma
Höllviken
HIBF
Borta
Mullsjö
MUL

Höllvikens segersvit bruten av Mullsjö

16 februari 2019 16:10
SSL Herr

Höllviken hade inför dagens möte mot Mullsjö fyra raka segrar och kom med gott självförtroende till dagens drabbning. Men gästerna satte full fart direkt och hemmalaget hade svårt att få stopp på gästernas poängkung Anton Vestlund. Mullsjö vann till slut med 4-9 och är nu trea i tabellen.


Resultatet:

Höllviken - Mullsjö 4-9 (2-4, 1-3, 1-2)

Mål Höllviken: Christoffer Andersson 2, Johannes Wilhelmsson, Daniel Persson

Mål Mullsjö: Anton Vestlund 3, Pelle Tarenius 2, Sebastian Palmqvist 2 Oskar Domberg, Isaac Rosén

Rubrikerna:

– Mullsjös Oskar Domberg öppnade målskyttet under lördagen genom att göra sitt andra SSL-mål i karriären. Målet kom redan efter två och en halv minut och gästerna trummade sedan på. När Mullsjö sedan gjorde 1-4 efter 12 minuter och 44 sekunder valde hemmalaget att ta time out. Det gav resultat då Daniel Persson gjorde Höllvikens andra mål för dagen med 15 sekunder kvar av den första akten.

– Gästerna hade inga planer på att slå av på takten och utökade ledningen ytterligare i period två. Den sista perioden blev en jämnare historia men en akt som även den slutade med seger till gästerna - slutresultatet skrevs till 4-9.

– Mullsjös poäng- och skyttekung Anton Vestlund fortsätter att leverera. Idag svarade han för ett hattrick och har nu gjort 41 poäng på 24 matcher - 28 mål och 13 assist. I Höllviken var det Christoffer Andersson som svarade för flest poäng - två mål och en assist.

– Mullsjö är nu uppe på en tredje plats i tabellen med 47 poäng, bakom jagar Linköping med bara en poäng mindre. Höllvikens segersvit på fyra raka segrar bröts därmed idag och hemmalaget är fortsatt kvar på en elfte plats.