Fredag
30 Nov 5 matcher
Söndag
02 Dec 7 matcher
Lördag
15 Dec 5 matcher
Idag 8 matcher
Tisdag
18 Dec 1 match
Onsdag
19 Dec 3 matcher
Torsdag
20 Dec 1 match
Fredag
21 Dec 2 matcher
Lördag
22 Dec 1 match
Onsdag
26 Dec 1 match
Torsdag
27 Dec 2 matcher
Fredag
28 Dec 1 match
Lördag
29 Dec 2 matcher

Växjö behåller profilspelaren: "Redo göra min bästa säsong"

5 juli 2018 11:30
SSL Herr Silly

Beskedet kring framtiden har dröjt - nu står det klart att rivjärnet och frontfiguren Johan Roos förlänger med Växjö Vipers.


Efter det tunga kvartsfinaluttåget i vårens SSL-slutspel har Johan Roos funderat kring sin fortsättning på innebandyplanen. Under torsdagen gick slutligen både Växjö Vipers och Roos ut med nyheten att backen förnyar sitt avtal. På sin långa meritlista har den inte sällan kontroversiella profilen hunnit med 304 matcher för Växjö, där det blivit över 200 poäng.

– Jag är väldigt stolt och glad att kunna gå in i min 13:e säsong med Växjö. Efter förra säsongen behövde jag extra tid för att fundera och landa. Nu är jag redo att göra min bästa säsong i Viperströjan, en förening med framtiden för sig, säger Johan Roos till Växjös hemsida.

Vipers Klas Skoglund-Wikeling fyller i;

– Visst har han bommat hela försäsongen lagmässigt. Men när han presenterade sitt upplägg så var vi inte oroliga för hans fysiska status.

– Otroligt roligt att han väljer att fortsätta, han är en av få spelare kvar från det allsvenska laget som gick upp. Och det gör det hela lite mer speciellt. Lite av en ikon för Växjöinnebandyn.