Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Dalen första klubb in i SSL:s hemsidessystem

21 juni 2017 13:25
SSL på nätet

Under gårdagen lanserade IBK Dalen sin nya hemsida och blev därmed första klubb i SSL att ta klivet in i den gemensamma plattformen.


Klubbarna arbetar på många olika sätt för att svensk innebandy och SSL ständigt ska förbättras. Ett sådant inslag är beslutet från klubbarna att samlas i en gemensam plattform på nätet. SEI:s ordförande Krister Kalte berättar.

– Det är ytterligare ett steg i det strategiska arbete vi genomför för att stärka SSL som varumärke och dess medlemmar, klubbarna.

– Att vi samarbetar i en gemensam plattform på det här sättet kommer att innebära fördelar för klubbarna, men även för besökarna. Vi samlar allt som relaterar till SSL på ett ställe och ser till att det håller en hög kvalitet.

Dalen första klubb in

Även om det är lågsäsong inom det sportsliga området pågår mycket arbete bakom kulisserna med olika förberedelser inför hösten.

– IBK Dalen har tillsammans med SportsEditing arbetat hårt och fokuserat inför den här lanseringen, som är den första av många lanseringar framöver. Målet är att alla klubbar finns representerade innan säsongen drar igång, förklarar Krister Kalte.

Umeåföreningen IBK Dalen med sportchefen Urban Karlsson som ansvarig blir nu pionjärer i och med att vara först ut.

– Vi är väldigt nöjda med att nu ta klivet in i en hemsida som är sammankopplad med andra superligaklubbar. Det kommer att bidra till att utveckla vår gemensamma produkt, säger Urban.

– Vi vill marknadsföra Dalen och Superligan, bland annat genom att på ett bra sätt kunna ge information om vår verksamhet till våra medlemmar och fans.

Dalens hemsida återfinns som tidigare på www.ibkdalen.se och kommer även efter lanseringen att fortsätta förfinas och förbättras på olika sätt.

Vilken klubb som kommer härnäst? Den som håller koll här får snart veta mer...