22 Apr 1 match

Stekhet Wilhelmsson avgjorde mot Sirius

22 oktober 2017 18:20
SSL Herr

Johannes Wilhelmsson var i högform och noterade ett hattrick - det gjorde att Höllviken vann det viktiga bortamötet med Sirius.

Sirius - Höllviken 2-6 (1-2, 1-2, 0-2)

Mål Sirius: Johan Elfving, Kevin Söderling

Mål Höllviken: Johannes Wilhelmsson 3, Pontus Karlson, Dennis Sjöstedt, Christoffer Andersson

Med sex minuter spelat gav Kevin Söderling sitt Sirius ledningen hemma mot Höllviken. Uppsalalaget hade chansen att ta klivet förbi skåningarna vid seger, men det skulle gästerna sätta stopp för.

Direkt efter ledningsmålet svarade Johannes Wilhelmsson upp med en kvittering och Dennis Sjöstedt satte 1-2 under den första periodens andra halva. Johan Elfving utjämnade tidigt i mittenakten, men återigen skulle Höllviken följa upp med dubbla mål.

Först satte Wilhelmsson själv 2-3 och en stund senare spelade han fram Christoffer Andersson som hittade nätet. Fyra minuter in i slutperioden kom även hattrickmålet från Wilhelmsson, som totalt gjorde fyra poäng i matchen. Pontus Karlson sydde ihop vinsten i slutskedet för Höllviken som nu har ordentligt häng på slutspelsstrecket.