Fredag
27 Nov 7 matcher
Lördag
28 Nov 4 matcher
Söndag
29 Nov 8 matcher
Torsdag
03 Dec 1 match
Lördag
05 Dec 3 matcher
Söndag
06 Dec 4 matcher
Onsdag
09 Dec 1 match
Torsdag
10 Dec 1 match
Fredag
11 Dec 1 match
Lördag
12 Dec 5 matcher

Veckans nyheter i SSL - vecka 29

20 juli 2020 09:00
SSL Silly

Varje måndag så sammanfattar SSL.se den senaste veckans nyheter. Silly season går på lågvarv just nu - men den gångna veckan bjöd i alla fall på ett par nyheter.


Vindsnabb spelare stannar

IBK Lund Elit (SSL Dam)

SSL-nykomlingen Lund har säkrat en viktig pjäs i laget. Viktoria Rosberg har kritat under ett färskt treårsavtal, och 25-åringens driv och engagemang beskrivs som viktigt för laget.

– Kombinerar man hårt slit, hårt skott och fantastiskt driv i en person så står Vickan bakom ”lika med-tecknet”. Inte nog med det så är hon även en av de snabbaste i laget. Innebandy står oftast på schemat för vår Vickan, hon ger allt för laget, föreningen och damidrotten i stort. Energin smittar gärna av sig på personer runt omkring henne. Hon tar ett stort ansvar för att gruppen skall fungera och sätter sällan sig själv i första hand. Den i särklass mest omtyckta spelare som jag träffat på, finns ingen som kan säga ett enda ont ord om denna människa, säger tränaren Johan Gustafson till Lunds hemsida.

Fysisk back förlänger

IBK Lund Elit (SSL Dam)

Inte nog med att Viktoria Rosberg blir kvar i Lund, klubben har även säkrat upp Elin Johansson. Den fysiska backen, som anslöt från Sirius ifjol, är klar för tre nya år.

– Elin kom in i ett skede förra året där vi var i behov av backförstärkning. Ett förvärv vi då var väldigt nöjda med och lika nöjda är vi att hon fortsätter, vi har sett att hennes gnista och glädje till innebandy har ökat successivt sen hon kom till oss. En person som gärna bjuder på sig själv och alltid försöker lätta upp stämningen, säger tränaren Johan Gustafson till Lunds hemsida.