Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Sirius
SIR

Måstematch för både Karlstad och Sirius

11 mars 2018 10:00
Matchguide

Sirius ligger just nu på slutspelsplats med 30 inspelade poäng men har bara fyra poäng ned till Karlstad som jagar slutspel. Det är riktigt jämnt kring de sista slutspelsplatserna och med två omgångar kvar kan allt hända.


Karlstad - Sirius

Söndag 17.00 Colorama Arena

Fem senaste Karlstad: V, F, F, V, V

Fem senaste Sirius: F, V, F, F, V

Det är viktiga poäng på spel när Karlstad och Sirius ska göra upp. Det skiljer i nuläget fyra poäng mellan de båda lagen och Karlstad krigar nu för att ta den åtråvärda slutspelsplatsen. Värmlänningarna ligger på en tiondeplats med 26 poäng och Dalen som ligger åtta har endast två poäng mer. Värmlänningarna tog en viktig trepoängare mot Linköping senast ska nu bygga på den segern.

Sirius ska idag försvara sin slutspelsplats och med två omgångar kvar kan mycket hända. Uppsalalaget har 30 poäng men det är bara fem poäng ned till Warberg på elfteplatsen, med sex poäng kvar att spela om. Sirius kommer med tre raka förlängningar bakom sig, två förluster och en vinst. Senast tog gästerna en poäng mot IKSU efter förlängning, ett styrkebesked för Uppsalalaget som nu behöver börja plocka trepoängare i slutskedet av SSL.