TSIBK

Viktig förlängningsseger för Malmö

3 mars 2018 15:35
SSL Dam

Malmö tog viktiga poäng under lördagen när Telge hemmabesegrares efter förlängning. Som så många gånger förr var det Ellen Rasmussen som klev fram som stor matchvinnare i hemmalaget.

Malmö - Telge 2-1 e. förl (0-1,0-0,1-0,1-0)

Mål Malmö: Ellen Rasmussen 2.

Mål Telge: Felicia Forsmark.

Viktiga poäng var på spel under lördagen när Malmö tog emot Telge. Hemmalaget som slåss för slutspel fick dock mycket att bita i när Telge satte upp en hög fart från start. Felicia Forsmark satte 0-1 till gästerna som hade bra lägen i den första perioden.

Efter en mållös andra period så började hemmalaget komma in i spleet allt mer, och som vanligt var det Ellen Rasmussen som styrde det mesta offensivt. Det var också Rasmussem som stod för 1-1 målet halvvägs in i den tredje perioden.

Spelet böljade sedan fram och tillbaka men 1-1 stod sig ordinarie matchtid ut. I förlängningen kunde sedan Ellen Rasmussen kliva fram och avgöra matchen med sitt 2-1 mål. Segern innebär två poäng för Malmö som på allvar är med och slåss om en slutspelsplats.