RÖN

Urladdning i tredje gav Endre tre poäng

14 januari 2018 15:11
SSL Dam

Endre hade länge problem med att forcera Rönnbys fina defensiv, men skam den som ger sig. På matchens sista tio minuter gjorde laget fem mål och gled ifrån till en slutlig säker seger.

Endre-Rönnby 6-2 (1-2, 0-0, 5-0)

Mål Endre: Linnéa Wallgren, Erika Nilsson, Olivia Ruthström, Sara Steen 2, Anna Moberg

Mål Rönnby: Karin Nygren, Emma Hellberg

Det var två formstarka lag på den övre halvan av tabellen som möttes i ICA Maxi Arena på söndagen. Båda lagen hade ett koppel segrar med sig i bagaget och hade inget annat i sikte i den här matchen heller.

Rönnby vann den första perioden med 2-1 och hade kommandot. Även i andra såg det bra ut för gästerna som höll hemmalagets offensiv i schack.

Andra förblev mållös och även första halvan av tredje, men efter drygt halva perioden kunde inte Rönnby bemästra hemmalaget längre.

Endre trampade gasen i botten och satte på lite drygt tre minuter tre mål och gick fram till 4-2. Endre spädde på med ytterligare två mål innan slutsignalen, gjorde 5-0 i tredje och vann matchen med 6-2. En imponerande urladdning av topplaget.