AIK

Total dominans - Storvreta körde över AIK

21 januari 2018 19:10
SSL Herr

Det var aldrig något snack om saken. Storvreta var klassen större än AIK under söndagen och körde fullkomligt över motståndet från Solna. Seger med hela 15-5 för Storvreta.

Storvreta - AIK 15-5 (7-1, 5-2, 3-2)

Mål Storvreta: Jimmie Pettersson 3, Valdemar Ahlroth, Filip Stenmark, Alexander Rudd 2, Tobias Gustafsson, Henrik Stenberg, Niklas Winroth 2, Robin Nilsberth, Emil Helmrich, Mattias Samuelsson.

Mål AIK: Kevin Haglund, Oskar Hagberg, Oscar Janthe, Alex Kjellbris, Linus Hellqvist.

Det tog nio sekunder. Sedan hade Jimmie Pettersson öppnat målskyttet för Storvreta som under söndagen fullkomligen körde över AIK. Gästerna från Solna hade inte skuggan av en chans när topplaget Storvreta sköljde över AIK gång på gång.

Redan efter 20 minuters spel stod det hela 7-1 till Storvreta, som bevisade sin klass, och självklart var matchen avgjord redan där och då. Resterande del av matchen blev lite mer av en transportsträcka. Även om det inte hindrade Storvreta från att fortsätta producera.

Målfesten fortsatte nämligen i den andra perioden som Storvreta vann med klara 5-2. Det var öppna spjäll bakåt i AIK:s försvar och även om gästerna gjorde fem mål framåt denna kväll - fick man se sig krossat.

15-5 stannade segersiffrorna i en match som var Storvretas från första början till sista signal. Jimmie Pettersson öppnade målskyttet och stängde butiken, och gjorde tre mål i matchen.