Mullsjö
MUL

Mullsjö fick tabelltrean på fall

10 januari 2018 21:20

Efter förlusten senast mot Höllviken skulle Pixbo under onsdagen studsa tillbaka på vinnarspåret. Men det satte Mullsjö stopp för, gästerna nollade hemmalaget i den sista perioden och vann till slut med 6-2. Pixbo förlorade därmed andra matchen i rad, för första gången den här säsongen.

Pixbo - Mullsjö 2-6 (0-1,2-3,0-2)

Mål Pixbo: Johan Borgström, Andreas Hörberg

Mål Mullsjö: Gustav Svensson 2, Anton Vestlund, Petter Van Keppel, Rikard Eriksson, Kasper Hedlund

Kikade man på tabelläget inför denna match så såg det ut som att tabelltrean Pixbo skulle studsa tillbaka på vinnarspåret när sexan Mullsjö kom på besök. Men det var gästerna som tog ledningen, efter 13.42 gjorde Anton Vestlund 1-0 till Mullsjö.

Det var en desto målrikare andraperiod och där Pixbo kvitterade två gånger, men båda gångerna tog det inte ens en minut innan gästerna hade tagit tillbaka ledningen. När klockan passerat sju minuter i mittenakten stod det 2-3 på tavlan, och med bara två sekunder kvar av den andra perioden utökade gästerna till 2-4 genom Rikard Eriksson.

Den sista perioden kantades av utvisningar och trots att Pixbo kämpade så studsade bollen inte rätt och man missade sina lägen. Några som inte missade sina lägen var Mullsjö som vann den sista perioden med 2-0 efter mål från Kasper Hedlund och Gustav Svensson. Pixbo förlorar därmed sin andra raka match, vilket är första gången den här säsongen som tabelltrean förlorar två matcher i rad.