Växjö
VÄX

Nio olika målskyttar när Mullsjö segrade i målfest

26 december 2017 18:30

Det var målkalas under annandagen när Mullsjö fick jubla i Nyhemshallen. 9-4 skrevs slutresultatet till mot Växjö i en match där Mullsjö bjöd på nio olika målskyttar.

Mullsjö-Växjö 9-4 (2-1, 4-1, 3-2)

Mål Mullsjö: Viktor Wibring, Jesper Kivipaasi, Anton Vestlund, Sebastian Palmqvist, Emil Kihlbom, Erik Olofsson, Isaac Rosén, David Gillek, Johan Nygårdh.

Mål Växjö: Johan Roos, Victor Hansson, Magnus Jansson, Felix Göthberg.

På förhand en riktig holmgång väntade under annandagen när Mullsjö gästades av Växjö. Och visst var det full fart från start från båda lagen där gästerna inledde målskyttet när Johan Roos prickade in 0-1 efter dryga fem minuters spel.

Hemmalaget skulle dock vända på steken innan den första perioden var över och hade med sig 2-1 efter 20 minuter efter mål av Viktor Wibring och Jesper Kivipaasi.

Hemmalaget stod sedan för en formidabel andraperiod, där gästande Växjö inte hängde med i svängarna. Målmässigt rann det iväg och efter 40 minuters spel stod det 6-2 på resultattavlan där Mullsjö bjudit på sex olika målskyttar i matchen.

Målfesten fortsatte i den tredje perioden och det var hela tiden hemmalaget Mullsjö som hade matchen i sin hand. Till slut blev det en relativt klar seger där slutsiffrorna skrevs till 9-4.