STO

Storvreta fick kämpa till sig tre poäng

17 december 2017 19:30
SSL Herr

Vi såg ut att gå mot ett riktigt målkalas efter att Storvreta tagit ledningen mot AIK med 4-2 efter en spelad period. Därefter blev det desto mer tillknäppt och trots att stockholmarna fick in en reducering, kunde gästerna vinna med 5-3 efter mål från Henrik Stenberg i slutperioden.

AIK - Storvreta 3-5 (2-4,1-0,0-1)

Mål AIK: Oskar Hagberg 2, Kevin Lieback Asp

Mål Storvreta: Henrik Stenberg 2, Niklas Winroth, Albin Sjögren, Victor Andersson,

Det var två hårt krigande lag vi fick se i en målrik förstaperiod mellan AIK och Storvreta. Men det var gästerna som hela tiden hade ledningen under de första 20 minuterna. Inför mittenakten ledde Storvreta med 4-2.

Den andra perioden kantades av hårt och tufft spel och båda lagen drog på sig två utvisningar vardera. Ett mål föll i mittenakten och det var Oskar Hagberg som såg till att stockholmarna kunde krypa närmre inför tredje.

Det var jämnt i den tredje perioden och med bara drygt en minut kvar av gjorde Henrik Stenberg sitt andra mål för kvällen och i och med det målet tog hemmalaget time out, men det gav inget resultat för stockholmarna som fick se sig besegrade med 5-3.