ORE

Ny hemmavinst för Mullsjö

22 november 2017 21:50
SSL Herr

Mullsjö hakar på i toppen efter en ännu en vinst hemma i Nyhemshallen. På onsdagskvällen slog man formsvaga Örebro med 6-3 - i en match med nio olika målskyttar.

Mullsjö - Örebro 6-3 (2-0, 1-2, 3-1)

Mål Mullsjö: Kasper Hedlund, Johan Nygårdh, Tobias Utterberg, Anton Vestlund, Pelle Tarenius, David Gillek

Mål Örebro: Daniel Hellqvist, Hannes Karlsson, Simon Palmén

Mullsjö är fortsatt oslagbara hemma i Nyhemshallen. På onsdagskvällen gästade Örebro Kings västgötarna i en match där hemmalaget ännu en gång skulle dra det längsta strået.

Det var också de mörkklädda som inledde målskyttet. Kasper Hedlund såg till att göra 1-0 efter drygt tretton och en halv minut och innan perioden var över var det utökat genom Johan Nygårdh. Örebro, som kom till mötet med tre raka förluster i bagaget, kom dock tillbaka i den andra perioden. Inom loppet av mindre än en minut skulle man både reducera och kvittera när Daniel Hellqvist och Hannes Karlsson noterades för varsitt mål bakom Benjamin Löfdahl - men Mullsjö såg till att åter försätta sig i förarsätet, när Tobias Utterberg satte 3-2.

I den tredje drog hemmastarka Mullsjö i ytterligare en växel och visade varför man är oslagbara i sin hemmaborg. Man vann till slut med 6-3 i en match som bjöd publiken på hela nio olika målskyttar. I och med dagens vinst kryper tabellentrean närmare tvåan Storvreta och ettan Falun som båda föll under onsdagskvällen.