Thorengruppen
TTG

Mullsjö körde över Team Thorengruppen

11 november 2017 18:03

Vi bjöds på stort målkalas i mittenakten, men trots att gästerna försökte jobba sig in i matchen så var det Mullsjö som var det starkaste laget och vann med 7-3 och tog därmed sin fjärde raka seger.

Mullsjö - Team Thorengruppen 7-3 (1-0, 5-3, 1-0)

Mål Mullsjö: Viktor Wibring 2, Kim Ganevik, David Gillek, Kasper Hedlund, Tobias Utterberg, Gustav Svensson

Mål Team Thorengruppen: Jakob Arvidsson 2, Tobias Sikström

Viktor Wibring såg till att hemmalaget tog ledninge efter bara fyra spelade minuter. Därfter var det mållöst fram till den andra perioden då det bjöds på ett riktigt målkalas. Efter fem och en halv minut in i den andra perioden hade Mullsjö tagit ledningen med 4-0. Gästerna och Tobias Sikström försökte arbeta sig in i matchen, Sikström noterades för två assist och ett mål i mittenakten. Trots detta var det hemmalaget som hade ledningen med 6-3 inför den sista perioden.

Den tredje perioden liknade den första perioden och bortalaget blev mållösa även i de sista 20 minuterna. Gustav Svensson såg däremot till att sätta ytterligare ett mål för hemmalaget som tog sin fjärde raka seger. Gästerna har därmed fortfarande inte vunnit på bortaplan denna säsong.