Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Storvreta
STO
Borta
Pixbo
PIX

Pixbos tuffa test - serieledaren på bortamark

13 februari 2018 11:30
Matchguide

Formsvackan är över och Pixbo Wallenstam står på tre raka vinster. Nu sätts tabelltrean på prov. borta mot seger- och målmaskinen Storvreta.


Storvreta - Pixbo Wallenstam

Tisdag 19:00 IFU Arena

Fem senaste Storvreta: V, V, V, V, V

Fem senaste Pixbo: V, V, V, F, V

Vill du se mål ska du se Storvreta. Uppsalalaget är i ett ruggigt slag och har gjort minst åtta mål i sina fyra senaste matcher. I helgen blev det hela 11-6 borta mot Höllviken, en vinst som var Storvretas sjunde i rad.

Tack vare den fina formen har laget stigit i tabellen och inför SSL:s slutspurt är Storvreta serieledare. En bit bakom jagar Pixbo Wallenstam, som är trea men med klara tio poäng färre. "Rävarna" öppnade säsongen mycket starkt och har imponerat stort, men var för en tid sedan inne i en svacka.

Nu har Pixbo vänt trenden. Ned tre raka segrar är laget tillbaka på rätt spår, även om de två senaste vinsterna kommit via förlängning. Söndagens 5-4-möte med Thorengruppen avgjordes av Martin Östholm, som är fint poängslag. Samma gäller Storvretas kvartett med Albin Sjögren, Jimmie Pettersson, Robin Nilsberth och Henrik Stenberg som alla gjorde över fyra poäng senast.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Storvreta-Pixbo via SSL Play.