Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Jönköping
JIK

Stekhett möte väntar när Jönköping åker till Karlstad

16 februari 2018 15:00
Matchguide

Båda lagen har precis brutit en längre förlustsvit. Båda lagen står på 19 poäng i tabellen. Behöver vi påpeka att mötet mellan Karlstad och Jönköping är minst sagt viktigt?


Karlstad-Jönköping

Söndag 13:30 i Colorama Arena

Fem senaste Karlstad: V, F, F, F, F.

Fem senaste Jönköping: V, F, F, F, F.

Båda lagen bröt en längre förlustrad förra helgen, där Karlstad kom från sex raka förluster och Jönköping från fem.

Att Karlstads första vinst på ett tag skulle komma mot seriefemman Endre, som tidigare under säsongen varit riktigt starka, var överraskande. 6-3 besegrade värmländskorna gotländskorna med och tog därmed viktiga poäng i bottenkampen. Tidigare har Karlstad som sagt gått tungt, med några tuffa storförluster bakom sig. Amanda Berggren gjorde två mål i segermatchen mot Endre.

Jönköpings motstånd var inte lika starkt när man bröt förlustraden förra helgen. Jumbon Linköping, som har en turbulent tid bakom sig, utklassades med 9-2 hemma i Idrottshuset. En viktig seger för Jönköping, som både slåss för en slutspelsplats och för att undvika att närma sig det nedre strecket. Nio mål på hemmaplan var säkert en boost för självförtroendet och nu väntar en kanske ännu viktigare match med tanke på att Jönköping och Karlstad just nu ligger på exakt samma poäng i tabellen.