Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Formstarka Höllviken tar emot jumbon

15 oktober 2017 10:00
Matchguide

Med två raka segrar i ryggen tar Höllviken emot jumbon och nykomlingen Jönköping hemma i Hallörhallen. Ska hemmalaget fortsätta på den inslagna vägen eller plockar smålänningarna säsongens första poäng?


Höllviken - Jönköping

16:00 Hallörhallen

Fem senaste Höllviken: F, F, V, V

Fem senaste Jönköping: F, F, F, F

Efter en tuff inledning med två raka förluster har Höllviken studsat tillbaka. Hemma mot Linköping höll man på att tappa en 4-1-ledning i den tredje perioden, men kunde stå emot gästernas press och slutligen gå segrande ur striden med 5-4. Tight blev det även i Växjö senast där man plockade med sig samtliga tre pinnar efter att ha vunnit med 7-6 - mycket tack vare stekhete Christoffer Andersson som gjorde tre mål och en assist. Poängproduktionen hos skåningarna har annars varit utspridd i inledningen av säsongen. Den mest produktive på den fronten är Daniel Persson, som har 3+5 på sitt konto inledningen. Nu går laget för att plocka sin tredje raka seger när nykomlingen och - såhär långt - poänglösa Jönköping gästar Hallörhallen.

Den småländska nykomlingen Jönköping har haft allt annat än en bekväm start på SSL-säsongen. I Göteborg senast kom fjärde raka förlusten när Pixbo vann med 7-2, vilket innebär att smålänningarna fortsatt står utan poäng när man gästar Höllviken på söndagen. En ljuspunkt i lagets inledning har varit nyförvärvet Jesper Ekström. Forwarden har stått för en tredjedel av målproduktionenmed med sina fem baljor och frågan är nu om han ska fixa nykomlingens första poäng för säsongen - eller om den negativa trenden kommer att fortsätta.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Linköping-Helsingborg via SSL Play.