Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Linköping
LIBK
Borta
Örebro
ORE

Örebro kan säkra SSL-kontraktet mot formstarkt Linköping

2 mars 2018 15:00
Matchguide

Med sex poäng kvar att spela om och sex poäng ner till AIK under nedflyttningsstrecket är det tre viktiga poäng på spel för gästande Örebro. Linköping å andra sidan, med en fin hemmasvit på fyra raka segrar, jagar hemmafördel i slutspelet.


Linköping - Örebro

Lördag 14:30 Linköpings Sporthall

Fem senaste Linköping: F, V, V, V, F

Fem senaste Örebro: V, F, F, F, F

Linköping ställdes mot tufft motstånd under onsdagen när de gästade Storvreta. Serieledarna dominerade större delar av matchen och vann till slut med 9-1. Nu hoppas östgötarna studsa tillbaka på vinnarspåret i jakten på en hemmafördel i slutspelet. På de fem senaste matcherna har Linköping två förluster men östgötarna är starka hemma och har fyra raka vinster på hemmaplan. Byggs segersviten på under lördagen när Örebro kommer på besök?

Örebro tog under onsdagen en viktig seger mot Växjö. Närkelaget vann nämligen med 8-6 och skapade på så sätt en liten lucka ned till AIK under nedflyttningsstrecket. Örebro har nu sex poäng ned till stockholmarna, lika många poäng som det är kvar att spela om för samtliga lag. Vilket innebär att vinner Örebro under lördagen har de säkrat SSL-kontraktet till nästa säsong. Räkna med ett hårt krigande Örebro som kommer med gott självförtroende efter segern mot Växjö. Notera även att Simon Palmén svarade för fem poäng senast i form av två mål och tre assist.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Linköping-Örebro via SSL Play.