Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Olofsson stannar - förlänger med Endre

8 februari 2018 13:45
SSL Dam

Alva Olofsson är nästa frontfigur att teckna nytt på Gotland. 21-åringen har kommit överens med Endre om en förlängning av avtalet.


På torsdagen gick Endre ut med nyheten att klubben förnyat kontraktet med Alva Olofsson. Spelaren följer alltså det exempel som Anna Moberg, Sophia Lundmark, Elin Roos med flera redan satt genom att förlänga. Gotlänningarnas framtidssatsning är långt gången och Olofssons tvååriga förlängning välkomnas extra mycket.

– Att redan nu kunna göra denna kontraktsförlängning har varit högt prioriterat för sportkommittén och Alva är en nyckel för vårt framtida lagbygge. Hon har på kort tid haft en tydlig utveckling och gått från talang till klasspelare i Svenska Superligan, kommenterar Jonas Åström från Endres sportkommitté.

21-åriga Alva Olofsson gör sin andra säsong för Endre. Hittills har det blivit 48 matcher, slutspelet inräknat, och 37 gjorda poäng. Spelarens nya kontrakt sträcker sig fram till 2020 och målsättningen är att få uppleva ett SM-guld i Endre.

– Jag har innebandymässigt tagit stora kliv framåt i just Endre och jag ser ingen annanstans jag hellre vill fortsätta min resa än här. Jag är ytterst tveksam om min innebandykarriär ens hade kunna fortsätta om det inte vore för all hjälp för mina magproblem som jag fått genom Endre. Jag är tacksam för att Endre inte bara ser mig som en innebandyspelare, utan också som en individ, förklarar Olofsson.

Läs mer på Endres hemsida.