Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Rönnby
RÖN
Borta
Sirius
SIR

Sirius vill krympa avståndet till Rönnby

22 februari 2018 11:30
Matchguide

Det är dags för torsdagsmatch och Rönnby kommer in med gott självförtroende till mötet med Sirius efter tre raka segrar. Tre raka segrar hade också Sirius innan laget i senaste matchen förlorade, nu siktar Uppsalalaget på en ny segersvit.


Rönnby-Sirius

Torsdag 19:00 i Bombardier Arena

Fem senaste Rönnby: V, V, V, F, V

Fem senaste Sirius: F, V, V, V, F

Rönnby är ordentligt på gång och ser ut att verkligen kunna utmana om de högre placeringarna i tabellen nu när det börjar dra ihop sig. I helgen tog man en viktig bortaskalp när tabellfyran Täby besegrades med 4-3. I och med vinsten är Rönnby nu bara tre poäng bakom Täby i tabellen. Rönnby har också skaffat sig ett tryggt avstånd till lagen nedanför i tabellen och i matchen innan Täbysegern var det bottenlaget Warberg som fick sig en innebandylektion när Rönnby vann med 8-4.

Sirius hade det å sin sida tufft i senaste matchen mot just Warberg. Uppsalalaget åkte på en riktigt tung förlust, 1-5 mot samma Warberg som alltså torsdagens motståndare Rönnby besegrade relativt enkelt. Sirius är också ett av de lag som Rönnby har skaffat sig ett tryggt avstånd till, så dagens match blir mycket viktig om Sirius vill ha häng på tabellsexan Rönnby och samtidigt skaffa sig lite andrum i slutspelskampen. Sirius hade innan matchen mot Warberg tre raka vinster, där den "mittersta" segern med 7-3 mot Endre sticker ut som särskilt imponerande. Nu gäller det för Sirius att studsa tillbaka till det spel laget visade upp då.