Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Mora
MORA

Toppmöte - Mora gästar laddat Täby

19 januari 2018 15:00
Matchguide

Segerraden fick ett slut senast och nu väntar nytt klassmotstånd för Täby. På hemmaplan ställs laget mot KAIS Mora - en duell mellan trean och tvåan i tabellen.


Täby - KAIS Mora

Söndag 17:00 Tibblehallen

Fem senaste Täby: F, V, V, V, V

Fem senaste KAIS Mora: V, V, V, V, V

Tio raka vinster - sedan blev det tillbaka till ruta ett för Täby. Den imponerande streaken fick sitt slut föregående helg, när IKSU slog tillbaka Stockholmslaget med klara 7-3 i norr. Moa Tschöp noterade ändå en assist i förlustmötet och backen har nu gjort poäng i samtliga 16 seriematcher.

En spelare som delar den bedriften är Malin Andréasson. KAIS Moras anfallsstjärna har kommit tillbaka på ett makalöst vis från sin mammaledighet föregående säsong och har tillsammans med Anna Wijk varit drivande i Dalalaget. Duon har haft god uppbackning av flera andra pjäser, som tillsammans lyft Mora till en stark tabellplacering.

När det nu väntas ett toppmöte mot Täby har Mora övertaget i toppstriden som tvåa, hela fem poäng före. Ska man hitta KAIS Moras senaste nederlag får man dessutom gå tillbaka till mitten av november, då laget föll i förlängning mot Endre. Sedan dess har man landat sex raka vinster och formen är ustark. Nu är frågan om Mora fortsätter sitt segertåg, eller om Täby reser sig inför hemmapubliken.