Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
IKSU
IKSU
Borta
Endre
END

Joelsson jagar mål - Endre vill bryta förlustsviten

16 februari 2018 15:00
Matchguide

Tre raka förluster och säsongens klart tyngsta period. Endre söker efter en väg ur svackan i toppmötet med IKSU, där motståndets stora målskytt är på jakt efter en islossning.


IKSU - Endre

14:00 Söndag IKSU Sportcenter

Fem senaste IKSU: V, V, V, V, V

Fem senaste Endre: F, F, F, V, V

IKSU fortsätter att vinna både poäng och mark i SSL-tabellen. Det regerande mästarlaget ägnade hösten åt att hämta sig från en tunga seriestarten, men har smugit sig allt närmare toppen. Med en sju matcher lång segerrad har IKSU också passerat såväl Täby som Endre till vad som är en tredjeplats.

Just Endre är helgens motstånd för formstarka IKSU. Gotlänningarna är inne i en motvänd period på sin säsong, där tre raka förluster skapat en tung förlustsvit. De två senaste nederlagen har också kommit något oväntat. Först blev Endre överkörda borta mot Sirius, innan laget föll i sin fruktade hemmaborg mot formsvaga Karlstad.

Det är första gången som Endre förlorat tre matcher i rad denna säsong. Den trenden vill gotlänningarna nu bryta och se till att närma sig IKSU, som har vissa frågetecken kring Sofia Joelsson. Anfallsvapnet fortsätter att producera poäng, men målskyttet är svagare med nätrassel i endast en av de fem senaste matcherna. Mot Endre har Joelsson dock visat sig trivas med ett hattrick i oktober månads möte.