Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

SSL-meriterad back klar för Dalen

19 juni 2018 09:10
SSL Dam Silly

Hon har vunnit både SM-guld och Champions Cupguld och spelat sju säsonger med IKSU i SSL. Efter tre säsonger med Team Thorengruppen i Allsvenskan väljer Sara Wilhelmsson SSL-spel igen - med IBK Dalen.


Sara Wilhemsson kände sig klar med innebandyn i SSL efter säsongen 2014/2015 och gick till Team Thorengruppen och Allsvenskan efter sju säsonger i SSL med IKSU. Backen svarade förra säsongen för 25 poäng på 21 matcher, nio mål och 16 assist. Nu står det klart att 28-åringen är klar för SSL-spel igen, men denna gång i IBK Dalen som presenterade Wilhelmsson under måndagskvällen.

– Känns framför allt roligt att testa SSL igen och få göra det i ett lag som slår ur underläge. Ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma tillsammans efter en bra försäsong och fått ihop gruppen mer, säger backen till klubbens hemsida.

Wilhelmsson är rutinerad och har vunnit både SM-guld och Champions Cupguld. 28-åringen hoppas bidra med sin rutin och trygghet men även bra passningsspel och snack. Dalens tränare Henrik Vilhelmsson har länge haft Wilhelmsson på önskelistan och beskriver nyförvärvet såhär;

– Sara är en bollskicklig back som både kan vara en riktigt bra spelförande back men även en stark defensiv back.